-01KBMRSVHJB7J8J2WW5FBN2MEQ.jpg&w=3840&q=75)
Seitan Klobása na Česneku s Pečivem
Ingredience
- Klobasovy seitan 'Klasik'
- Česnek
- Olivový olej
- Čerstvé pečivo/rohlíky
- Hořčice česká
- Čerstvý tymián
- Nakládané okurky
- Cherry rajčátka
Postup přípravy
Step 1
Česnek nakrájejte na tenké plátky. Na pánvi rozehřejte olivový olej a opečte česnek dozlatova na mírném ohni.
Step 2
Seitan klobásu Klasik nakrájejte šikmo na plátky asi 1 cm tloušťky.
Step 3
Plátky seitanu přidejte na pánev k česnekovému oleji, opečte z obou stran dozlatova, asi 3-4 minuty z každé strany. Přidejte lístky tymiánu.
Step 4
Cherry rajčátka rozpulte a přidejte na pánev, lehce opečte.
Step 5
Čerstvé pečivo nakrájejte a lehce opražte. Podávejte s opečeným seitanem, česnekovým olejem, nakládanými okurkami a hořčicí.