Seitan Klobása na Česneku s Pečivem

Seitan Klobása na Česneku s Pečivem

Ingredience

  • Klobasovy seitan 'Klasik'
  • Česnek
  • Olivový olej
  • Čerstvé pečivo/rohlíky
  • Hořčice česká
  • Čerstvý tymián
  • Nakládané okurky
  • Cherry rajčátka

Postup přípravy

  1. Step 1

    Česnek nakrájejte na tenké plátky. Na pánvi rozehřejte olivový olej a opečte česnek dozlatova na mírném ohni.

  2. Step 2

    Seitan klobásu Klasik nakrájejte šikmo na plátky asi 1 cm tloušťky.

  3. Step 3

    Plátky seitanu přidejte na pánev k česnekovému oleji, opečte z obou stran dozlatova, asi 3-4 minuty z každé strany. Přidejte lístky tymiánu.

  4. Step 4

    Cherry rajčátka rozpulte a přidejte na pánev, lehce opečte.

  5. Step 5

    Čerstvé pečivo nakrájejte a lehce opražte. Podávejte s opečeným seitanem, česnekovým olejem, nakládanými okurkami a hořčicí.